Verjaardagfeest vieren in Brabant

 1. Partyverhuur Brabant
 2. Feestlocatie De Bosrand
 3. Cateringbedrijf De Smulhoek
 4. Bakkerij De Vrolijke Taart
 5. Feestwinkel Feestelijk
 6. DJ Verhuur Brabant
 7. Eventplanner Feest & Fun
 8. Ballonnenboog Brabant
 9. Taartenatelier Lekkerbek
 10. Fotograaf Feestmomenten

Feestbedrijven in Brabant zijn experts in het organiseren van onvergetelijke evenementen en feesten. Deze bedrijven bieden een breed scala aan diensten aan, van bedrijfsfeesten en bruiloften tot themafeesten en jubileumvieringen.

In Brabant, bekend om zijn gastvrijheid en levendige cultuur, weten feestbedrijven precies hoe ze een sfeer moeten creëren die past bij de wensen en behoeften van hun klanten. Of het nu gaat om een grootschalig evenement met honderden gasten of een intieme bijeenkomst, deze bedrijven beschikken over de ervaring en middelen om elk feest tot een succes te maken.

Veel feestbedrijven in Brabant bieden all-inclusive pakketten aan, inclusief catering, entertainment, decoratie en zelfs logistieke ondersteuning. Ze werken samen met lokale leveranciers om de hoogste kwaliteit te garanderen en zorgen ervoor dat elk detail perfect is. Van luxe feestlocaties tot unieke buitenlocaties, er zijn talloze opties beschikbaar om aan elke voorkeur te voldoen.

Daarnaast staan Brabantse feestbedrijven bekend om hun creatieve en innovatieve benadering. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de evenementenbranche, en kunnen daardoor unieke en memorabele ervaringen creëren voor hun klanten.

Kortom, als je een feest of evenement plant in Brabant, zijn er tal van professionele feestbedrijven die je kunnen helpen om van jouw speciale gelegenheid een groot succes te maken. Met hun expertise en toewijding zorgen ze ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je feest.


Knutselpakketten

Verjaardagfeest vieren in Overijssel

 1. Feestlocaties:
  • Partycentrum De Hoge Es – Hardenberg
  • De Koperen Hoogte – Zwolle
  • Landgoed de Uitkijk – Hellendoorn
 2. Cateringbedrijven:
  • Catering Oost – Enschede
  • De Buffetten Boer – Zwolle
  • Partyservice Overijssel – Deventer
 3. Entertainment:
  • DJ Huren Overijssel – Zwolle
  • Kinderfeestjes Zwolle – Zwolle
  • Clownsnoetjes Entertainment – Enschede
 4. Decoratie en Verhuur:
  • Feestverhuur Overijssel – Almelo
  • Partyverhuur Zwolle – Zwolle
  • Decoratieverhuur Enschede – Enschede
 5. Taart en Gebak:
  • Bakkerij Bart – diverse locaties in Overijssel
  • Taartjes van An – Zwolle
  • Patisserie Scholten – Deventer


Feestbedrijven in Overijssel bieden een breed scala aan diensten en mogelijkheden voor verschillende soorten evenementen en feesten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of een ander soort viering, in Overijssel zijn er tal van professionele bedrijven die kunnen helpen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement.

Een van de bekendste steden in Overijssel voor feestbedrijven is Enschede. Hier vind je diverse event planners die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van complete feesten, van decoratie en catering tot muziek en entertainment. Deze bedrijven werken vaak samen met lokale leveranciers om een unieke en gepersonaliseerde ervaring te bieden.

Daarnaast zijn er in steden als Zwolle en Deventer ook tal van feestbedrijven te vinden. Deze bedrijven hebben vaak ruime ervaring en kunnen feesten organiseren op verschillende locaties, zoals kastelen, boerderijen, en moderne feestzalen. Ze bieden vaak maatwerkpakketten aan, zodat je een feest kunt organiseren dat perfect past bij jouw wensen en budget.

Feestbedrijven in Overijssel staan bekend om hun professionaliteit en creativiteit. Ze zorgen ervoor dat elk detail wordt geregeld, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en volop kunt genieten van je feest. Of je nu een groot, uitbundig feest wilt of een intieme, sfeervolle bijeenkomst, de feestbedrijven in Overijssel kunnen het allemaal realiseren.

Kortom, voor een geslaagd feest in Overijssel ben je bij de lokale feestbedrijven aan het juiste adres. Met hun expertise en passie voor evenementen zorgen ze ervoor dat jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt.


Knutselpakketten

Verjaardagfeest vieren in Friesland

 1. Partycentrum De Postwagen – Tolbert
 2. De Koperen Tuin – Leeuwarden
 3. De Beugel – Drachten
 4. Feestcafé Shooters – Leeuwarden
 5. Restaurant De Pleats – Burgum
 6. De Drie Gemeenten – Oudega
 7. Grand Café Z – Sneek
 8. Partycentrum Klein Zwitserland – Friesland
 9. Brasserie Om de Dobben – Dokkum
 10. Hotel Nobel – Ballum (Ameland)

Feestbedrijven in Friesland spelen een belangrijke rol in het organiseren van evenementen en vieringen in deze prachtige provincie. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal evenement, de feestbedrijven in Friesland bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat elk feest een onvergetelijke ervaring wordt.

Een van de meest populaire diensten die deze bedrijven aanbieden, is de verhuur van feestlocaties. Friesland heeft vele prachtige locaties, variërend van historische boerderijen en kastelen tot moderne evenementenhallen en sfeervolle buitenlocaties. Deze feestlocaties zijn vaak volledig uitgerust met alles wat nodig is voor een geslaagd evenement, zoals cateringfaciliteiten, audiovisuele apparatuur en voldoende parkeergelegenheid.

Daarnaast bieden feestbedrijven in Friesland vaak uitgebreide cateringdiensten aan. Of je nu een chique diner, een informeel buffet of een gezellige barbecue wilt, er zijn talloze opties beschikbaar om aan de culinaire wensen van de gasten te voldoen. Veel cateraars werken samen met lokale boeren en leveranciers, waardoor de gasten kunnen genieten van verse, seizoensgebonden en vaak biologische producten.

Naast locatieverhuur en catering, bieden veel feestbedrijven ook entertainmentopties. Dit kan variëren van live muziek en dj’s tot artiesten, fotografen en videografen. Sommige bedrijven bieden zelfs themafeesten aan, waarbij alles, van decoraties tot kostuums en activiteiten, is afgestemd op een bepaald thema, zoals een jaren ’80 disco of een tropisch strandfeest.

Decoratie is een ander belangrijk aspect van het werk van feestbedrijven in Friesland. Ze zorgen voor de juiste sfeer met behulp van bloemen, verlichting, tafeldecoraties en meer. Sommige bedrijven bieden ook complete stylingdiensten aan, waarbij een stylist ervoor zorgt dat elk detail van het feest perfect op elkaar is afgestemd.

Tot slot bieden veel feestbedrijven in Friesland ook organisatorische ondersteuning. Dit kan variëren van het plannen en coördineren van het evenement tot het verzorgen van logistiek en veiligheid. Door deze uitgebreide service kunnen klanten zich ontspannen en genieten van hun speciale dag, wetende dat alles in goede handen is.


Knutselpakketten

Verjaardagfeest vieren in Zeeland

 1. Cateringbedrijven:
  a. Smakelijk Catering
  b. De Kombuis Catering
  c. De Buffetten Boer
 2. Partyverhuurbedrijven:
  a. Feestverhuur Zeeland
  b. Party Rent Nederland
  c. Allround Verhuur
 3. Locatieverhuur:
  a. Strandpaviljoen De Dam
  b. Beachclub Perry’s
  c. Feestlocatie ‘t Bunkertje
 4. Bakkerijen en Patisserieën:
  a. Bakkerij Koppejan
  b. Bakkerij Schrieks
  c. Patisserie Middelburg
 5. Taartenwinkels:
  a. Taartenatelier Suus
  b. Taart en Koffie
  c. De Taartenkamer
 6. Entertainmentbedrijven: a. DJ Zeeland b. Feest DJ Jordi c. Clown Jopie Entertainment
 7. Decoratiebedrijven: a. Feestartikelen.nl b. Ballonnenpartner c. De Feestfabriek
 8. Fotografen: a. Fotografie Miranda b. Foto Lux c. Fotostudio Zeeland
 9. Bloemisten: a. Bloemenboetiek ‘t Bloemetje b. Bloembinderij De Zeeuwse Bloem c. Bloemenhuis De Lelie
 10. Uitnodigingsontwerpers: a. Studio Koekepeer b. Kaartje2go c. Zokaartjes
 11. Drankleveranciers: a. Wijnhandel De Moriaan b. Slijterij De Vuurtoren c. Drankenhandel Zeeland
 12. Partyplanners: a. Feestfabriek Zeeland b. Party Time Events c. Feestjes & Zo
 13. Activiteitenorganisaties: a. Zeeland Actief b. Outdoor Elements c. Avontuurlijk Zeeland
 14. Taartenworkshops: a. De Taart van Tante Toos b. Taartenatelier De Zoete Zeeuw c. Taartpunt Zeeland
 15. Feestkledingwinkels: a. Feestwinkel Vlissingen b. Partyshop Goes c. Verkleedkleding Zeeland

In Zeeland, een provincie bekend om zijn prachtige kustlijnen en pittoreske dorpen, zijn feestbedrijven een essentieel onderdeel van het sociale leven. Of je nu een groot bedrijfsfeest, een intiem familiefeest of een spectaculaire bruiloft wilt organiseren, de feestbedrijven in Zeeland bieden een breed scala aan diensten om aan elke wens te voldoen.

Een van de meest populaire diensten die deze bedrijven aanbieden, is evenementplanning. Van het selecteren van de perfecte locatie tot het coördineren van catering, decoratie en entertainment, zorgen deze bedrijven ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt geregeld. Of je nu droomt van een feest op het strand met een adembenemend uitzicht op de Noordzee, of een traditionele bijeenkomst in een historische Zeeuwse boerderij, er is altijd een passende optie te vinden.

Daarnaast zijn er in Zeeland tal van verhuurbedrijven die gespecialiseerd zijn in feestbenodigdheden. Deze bedrijven verhuren alles wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement, van tenten en meubels tot verlichting en audiovisuele apparatuur. Met hun hulp kun je elke ruimte omtoveren tot een sfeervolle feestlocatie.

Entertainment is een ander belangrijk aspect van elk feest. In Zeeland kun je kiezen uit een breed scala aan artiesten en acts, zoals live bands, dj’s, goochelaars en zelfs vuurwerkshows. Deze professionele entertainers weten precies hoe ze een feest tot leven kunnen brengen en de gasten een onvergetelijke ervaring kunnen bieden.

Cateringbedrijven in Zeeland bieden een overvloed aan culinaire opties, variërend van traditionele Zeeuwse gerechten zoals mosselen en oesters tot internationale delicatessen. Ze kunnen complete buffetten, à la carte diners of hapjes en drankjes voor een receptie verzorgen. Veel van deze cateraars werken samen met lokale producenten om verse, seizoensgebonden ingrediënten te garanderen.

Kortom, de feestbedrijven in Zeeland staan klaar om van elk evenement een groot succes te maken. Dankzij hun professionaliteit, creativiteit en aandacht voor detail kunnen ze elke gelegenheid omtoveren tot een memorabele viering, geheel afgestemd op de wensen van de klant. Dus of je nu een groot of klein feest plant, in Zeeland vind je alles wat je nodig hebt voor een perfect georganiseerde en feestelijke dag.


Knutselpakketten

Verjaardagfeest vieren in Drenthe

Feestlocaties in Drenthe die verjaardagsfeesten organiseren:

 1. Feestlocatie De Bonte Wever – Assen
 2. Partycentrum ‘t Hof van Dwingeloo – Dwingeloo
 3. Restaurant & Partycentrum de Koloniën – Frederiksoord
 4. Restaurant & Partycentrum De Rietzoom – Nietap
 5. Restaurant & Partycentrum Mo’s Café – Meppel
 6. Feestlocatie De Nije Warf – Gasselternijveen
 7. Feestlocatie De Landbouw – Valthermond
 8. Hotel Restaurant De Stobbe – Ruinen
 9. Café & Zalencentrum Onder de Linden – Vries
 10. Restaurant & Partycentrum ‘t Maotie – Gasselte
 11. Restaurant & Partycentrum Hofsteenge – Grolloo
 12. Feestlocatie De Deel – Hoogeveen
 13. Partycentrum De Deel – Zuidwolde
 14. Hotel Restaurant De Meulenhoek – Exloo
 15. Restaurant & Partycentrum Het Wapen van Schotland – Hollandscheveld
 16. Partycentrum en Eetcafé De Klok – Ruinerwold
 17. Feestlocatie De Herberg van Anderen – Anderen
 18. Feestlocatie & Restaurant De Vijf Suites – Elp
 19. Hotel Restaurant Bieze – Borger
 20. Feestlocatie De Gouden Leeuw – Zeegse

Feestbedrijven in Drenthe spelen een belangrijke rol in het creëren van onvergetelijke evenementen en feesten. Drenthe, bekend om zijn prachtige natuur en historische dorpen, biedt tal van mogelijkheden voor zowel kleine als grote feesten. Van bedrijfsfeesten en bruiloften tot verjaardagen en jubileums, de feestbedrijven in deze provincie zorgen voor een perfecte organisatie en uitvoering.

Een van de populaire diensten die deze bedrijven aanbieden is het verzorgen van complete feestarrangementen. Dit omvat vaak de catering, muziek, decoratie en zelfs de locatie. Voor wie een unieke ervaring wil, zijn er tal van bijzondere locaties te vinden in Drenthe, zoals boerderijen, kastelen en natuurgebieden. Deze locaties bieden een prachtige achtergrond voor elk type feest.

Daarnaast zijn er ook gespecialiseerde feestbedrijven die zich richten op themafeesten. Of het nu gaat om een middeleeuws feest, een bohemian bruiloft of een moderne bedrijfsbijeenkomst, deze bedrijven hebben de expertise en creativiteit om elk thema tot leven te brengen. Ze zorgen voor de juiste sfeer door gebruik te maken van passende decoraties, kostuums en entertainment.

Een ander belangrijk aspect van feestbedrijven in Drenthe is hun focus op kwaliteit en persoonlijke service. Veel bedrijven werken samen met lokale leveranciers om verse en hoogwaardige producten te garanderen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de wensen van de klant, zodat elk feest volledig op maat gemaakt is en voldoet aan de verwachtingen.

In de afgelopen jaren hebben ook duurzame feesten steeds meer aan populariteit gewonnen. Feestbedrijven in Drenthe spelen hierop in door milieuvriendelijke oplossingen te bieden, zoals het gebruik van biologische catering, recyclebare decoraties en duurzame transportopties.

Kortom, feestbedrijven in Drenthe bieden een breed scala aan diensten en mogelijkheden om van elk evenement een groot succes te maken. Met hun professionele aanpak, creativiteit en aandacht voor detail zorgen zij ervoor dat elk feest een onvergetelijke ervaring wordt.


Knutselpakketten

Verjaardagfeest vieren in Flevoland

Feestlocaties in Flevoland die gespecialiseerd zijn in het organiseren van verjaardagsfeesten:

 1. Feestlocatie De Beurs – Almere
 2. Partycentrum De Eemhof – Zeewolde
 3. Partycentrum ‘t Voorhuys – Emmeloord
 4. De Kartfabrique – Almere
 5. Bistro de Zoetelaar – Lelystad
 6. Brasserie Woods – Zeewolde
 7. Partycentrum De Horizon – Dronten
 8. Strandpaviljoen Bremerbaai – Biddinghuizen
 9. Boathouse Almere
 10. De Meerpaal – Dronten
 11. De Kemphaan – Almere
 12. De Loods – Zeewolde
 13. Brasserie Zuiderzoet – Zeewolde
 14. Restaurant Lakes – Lelystad
 15. De Rede van Dronten – Dronten
 16. Partycentrum De Zilveren Vloot – Lelystad
 17. Restaurant Bataviahaven – Lelystad
 18. Beachclub NU – Biddinghuizen
 19. Brasserie Joris – Almere
 20. Stadscafé Almere

Flevoland, gelegen in het hart van Nederland, staat bekend om zijn dynamische feestbedrijven die evenementen van hoge kwaliteit leveren. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen of andere bijzondere gelegenheden, de feestbedrijven in deze provincie bieden een breed scala aan diensten en mogelijkheden om elk evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Een van de meest gerenommeerde feestbedrijven in Flevoland is “Party Planner Flevoland”. Dit bedrijf staat bekend om zijn op maat gemaakte feestpakketten die volledig zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Van decoratie en catering tot muziek en entertainment, Party Planner Flevoland zorgt ervoor dat elk detail perfect is geregeld.

Daarnaast is er “Event Creators Almere”, een specialist in grootschalige evenementen zoals bedrijfsfeesten en conferenties. Met hun innovatieve aanpak en uitgebreide netwerk van leveranciers kunnen zij evenementen organiseren die zowel inspirerend als professioneel zijn. Hun creatieve team werkt nauw samen met klanten om unieke concepten te ontwikkelen die indruk maken op alle aanwezigen.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een meer intieme en persoonlijke setting, biedt “Feest op de Boerderij” in Lelystad een charmante en rustieke locatie voor kleinere bijeenkomsten. Deze locatie combineert de landelijke sfeer met moderne faciliteiten, waardoor het een populaire keuze is voor bruiloften en familiefeesten. Het team van Feest op de Boerderij staat bekend om hun gastvrijheid en aandacht voor detail, wat zorgt voor een warme en gedenkwaardige ervaring voor alle gasten.

Tot slot is er “FlevoParty”, een veelzijdig feestbedrijf dat gespecialiseerd is in themafeesten en kinderpartijtjes. Met hun uitgebreide assortiment aan feestartikelen, kostuums en entertainmentopties, zorgen zij voor een feest dat zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken. Hun interactieve en speelse benadering maakt elk evenement tot een feestelijk spektakel.

Kortom, de feestbedrijven in Flevoland bieden voor elk wat wils. Met hun professionele dienstverlening en creatieve oplossingen zorgen zij ervoor dat elk evenement een groot succes wordt. Of je nu een grootschalig evenement plant of een intieme viering, in Flevoland vind je de expertise en passie om je feest tot een onvergetelijke ervaring te maken.Knutselpakketten

Verjaardagfeest vieren in Gelderland

Feestlocaties in Gelderland die verjaardagsfeesten organiseren:

 1. Feestlocatie De Buitenplaats – Arnhem
 2. Partycentrum De Molen – Beuningen
 3. De Wolfsberg – Groesbeek
 4. Landgoed Huis de Voorst – Eefde
 5. Fletcher Hotel-Restaurant Erica – Berg en Dal
 6. Partycentrum ‘t Noorden – Aalten
 7. Kasteel Engelenburg – Brummen
 8. Landgoed Avegoor – Ellecom
 9. Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg – Wageningen
 10. Brasserie De Boerderij – Westervoort
 11. Partycentrum ‘t Centrum – Apeldoorn
 12. Strandpaviljoen De Zonnewijzer – Harderwijk
 13. Restaurant ‘t Zusje – Arnhem
 14. De Kruimel – Giesbeek
 15. Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel
 16. Stadsbrouwerij Wittenburg – Zevenaar
 17. Het Nederlands Openluchtmuseum – Arnhem
 18. Gasterij ‘t Hof van Empe – Empe
 19. Boerderij ‘t Molentje – Beesd
 20. Landgoed Rhederoord – De Steeg

Feestbedrijven in Gelderland spelen een essentiële rol in het creëren van onvergetelijke evenementen en feesten. Deze bedrijven bieden een breed scala aan diensten, van catering en entertainment tot locatieverhuur en decoratie. Door hun expertise en ervaring kunnen ze elk feest, groot of klein, tot een succes maken.

In Gelderland zijn er tal van feestbedrijven die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten evenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest of een thema-evenement, deze bedrijven hebben de middelen en kennis om alles tot in de puntjes te regelen. Veel van deze bedrijven bieden ook maatwerkpakketten aan, zodat elk evenement volledig kan worden afgestemd op de wensen en behoeften van de klant.

Een van de belangrijkste aspecten van een geslaagd feest is de locatie. In Gelderland zijn er tal van prachtige locaties die perfect zijn voor elk type evenement. Van historische kastelen en landhuizen tot moderne feestzalen en buitenlocaties, de mogelijkheden zijn eindeloos. Feestbedrijven werken vaak samen met deze locaties om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op de grote dag.

Daarnaast speelt catering een cruciale rol in het succes van een feest. Feestbedrijven in Gelderland bieden een breed scala aan culinaire opties, van luxe diners en buffetten tot hapjes en drankjes. Ze werken samen met topkoks en cateraars om ervoor te zorgen dat de gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en dranken.

Entertainment is een ander belangrijk element dat bijdraagt aan de sfeer van een feest. Of het nu gaat om live muziek, DJ’s, artiesten of andere vormen van amusement, feestbedrijven in Gelderland hebben toegang tot een breed netwerk van entertainers die elk feest onvergetelijk kunnen maken.Knutselpakketten

Verjaardagfeest vieren in Limburg

Feestlocaties in Limburg die verjaardagsfeesten organiseren:

 1. Feestzaal De Zavelberg – Genk
 2. De Bokkerijder – Maaseik
 3. Brasserie De Stokerij – Hasselt
 4. Hoeve Pietersheim – Lanaken
 5. De Pastorie – Tongeren
 6. Kasteelhoeve de Kerckhem – Wijer
 7. Taverne De Pelgrim – Bilzen
 8. De Barrier – Houthalen-Helchteren
 9. De Leeuw van Vlaanderen – Sint-Truiden
 10. Feestzaal Den Dries – Lummen
 11. Kasteel van Hoensbroek – Hoensbroek (net over de grens in Nederland)
 12. De Barrier – Houthalen-Helchteren
 13. Feestzaal Ten Dries – Kortessem
 14. Kasteel Wurfeld – Maaseik
 15. ‘t Hert – Neerpelt
 16. De Waterburcht – Millen
 17. Landhuis Ten Hove – Alken
 18. Domein La Butte aux Bois – Lanaken
 19. Hotel Blanckthys – Voeren
 20. De Alk – Wellen

Limburg is een provincie in het zuiden van Nederland, bekend om zijn gastvrijheid en bourgondische levensstijl. Feestbedrijven in Limburg zijn gespecialiseerd in het organiseren van diverse evenementen en feesten, variërend van bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten tot bruiloften en verjaardagen. Deze bedrijven bieden op maat gemaakte diensten aan die perfect aansluiten bij de wensen van hun klanten.

Een van de sterke punten van Limburgse feestbedrijven is de prachtige natuurlijke omgeving. Met heuvelachtige landschappen, uitgestrekte wijngaarden en charmante dorpjes als decor, kunnen evenementen een unieke en onvergetelijke sfeer krijgen. Veel feestbedrijven maken gebruik van deze omgeving door buitenactiviteiten aan te bieden, zoals wandeltochten en fietsen.Knutselpakketten

Verjaardagfeest vieren in Noord-Holland

Verjaardagfeest vieren in Noord-Holland:

 1. Feestlocaties:
  • De Grote Kerk in Alkmaar
  • Landgoed Waterland in Velsen-Zuid
  • De Meent Bauerfeind in Alkmaar
  • Strandpaviljoen Zoomers in Castricum aan Zee
  • De Veilingzaal in Blokker
 2. Cateringbedrijven:
  • De Buffetten Boer in Amsterdam
  • Catering de Mobiele Kok in Haarlem
  • Kookers Feestgasten in Zwaag
  • Hapjes aan Huis in Alkmaar
  • De Smaakcateraar in Hilversum
 3. Entertainment:
  • DJ’s: DJ Huren in Haarlem, DJ School Nederland in Alkmaar
  • Live Bands: Coverband Huren in Amsterdam, Popband Boeken in Hoorn
  • Fotohokjes: Fotobelevenis in Zaandam, Fotobusje Huren in Heerhugowaard
  • Karaoke: Karaoke Verhuur Noord-Holland in Purmerend
  • Kinderentertainment: Clown Noord-Holland in Beverwijk, Kinderdisco Noord in Hoorn
 4. Taart en Gebak:
  • Banketbakkerij Vlaar in Bloemendaal
  • Patisserie de Taart van m’n Tante in Amsterdam
  • Bakkerij Mastenbroek in Hoorn
  • Taarten van Jansen in Zaandam
  • Cupcake Couture in Haarlem
 5. Decoratie en Feestartikelen:
  • Feestwinkel.nl in Amsterdam
  • Ballonnenwinkel.nl in Alkmaar
  • Partyshopper.nl in Purmerend
  • Decoratiehuren.nl in Zandvoort
  • Feestkleding365.nl in Hoorn
 6. Activiteiten:
  • Rondvaart door de grachten van Amsterdam
  • Bezoek aan het Muiderslot in Muiden
  • Wijnproeverij bij Wijngaard Saalhof in Wognum
  • Escape room ervaring bij Escape World in Hoofddorp
  • Outdoor activiteiten bij Adventure Park De Rollygolf in Noord-Scharwoude
 7. Fotografie en Videografie:
  • Fotograaf Amsterdam in Amsterdam
  • Fotostudio Haarlem in Haarlem
  • Videograaf Noord-Holland in Alkmaar
  • Trouwfotografen.net in Zaandijk
  • Fotobooth Verhuur in Hoorn
 8. Overige Diensten:
  • Partyverhuur Noord-Holland in Beverwijk (voor tenten, meubilair, etc.)
  • Vuurwerkshow door Vuurwerkland in Hilversum
  • Limousine verhuur bij Limousine Service Noord-Holland in Heerhugowaard
  • Eventplanners: Eventbureau Amsterdam in Amsterdam, Eventmakers in Haarlem.

In Noord-Holland zijn er tal van feestbedrijven die gespecialiseerd zijn in het organiseren van diverse evenementen en feesten. Deze bedrijven bieden een breed scala aan diensten aan, variërend van bedrijfsevenementen tot privéfeesten zoals bruiloften, verjaardagen en jubilea.

Een van de bekendste feestbedrijven in deze regio is De Artiesten, gevestigd in Amsterdam. Zij verzorgen complete evenementen, van de locatie en catering tot entertainment en decoratie. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een teambuildingactiviteit of een themafeest, De Artiesten zorgen ervoor dat elk detail perfect is geregeld.

In Haarlem vinden we Feestmakers, een bedrijf dat zich richt op maatwerk evenementen. Zij bieden een persoonlijk benadering en werken nauw samen met hun klanten om unieke en onvergetelijke ervaringen te creëren. Van kleine, intieme bijeenkomsten tot grootschalige feesten, Feestmakers heeft de expertise om elk evenement tot een succes te maken.

Verder is er in Alkmaar het bedrijf PartyPlanner Noord-Holland. Dit bedrijf staat bekend om hun creativiteit en innovatie in het organiseren van feesten. Zij bieden een breed scala aan thema’s en concepten die aangepast kunnen worden aan de wensen van de klant. PartyPlanner Noord-Holland zorgt voor een complete beleving, waarbij zij alles regelen van begin tot eind.

Ten slotte is er in de regio Zaandam het bedrijf Festivity Events. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zowel zakelijke als privé-evenementen. Hun team van professionals zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van elk evenement, waarbij ze gebruik maken van de nieuwste technologieën en trends om een onvergetelijke ervaring te garanderen.

Kortom, de feestbedrijven in Noord-Holland bieden voor elk wat wils. Of je nu een groot bedrijfsfeest wilt organiseren of een intieme viering, deze bedrijven zorgen ervoor dat jouw evenement een groot succes wordt.Knutselpakketten

Verjaardagfeest vieren in Zuid-Holland

Bedrijven in Zuid-Holland die verjaardagsfeesten organiseren:

 1. Partycentrum De Postwagen – Rotterdam
 2. De Vreemde Vogel – Vlaardingen
 3. Brasserie de Poort – Delft
 4. De Lindenhof – Delft
 5. The Partyfactory – Zoetermeer
 6. Brasserie Buitenhuis – Valkenburg
 7. De Viersprong – Rotterdam
 8. Restaurant de Beren – diverse locaties in Zuid-Holland
 9. Beachclub People – Den Haag
 10. De Bonte Koe – Leiden
 11. De Rotterdam – Rotterdam
 12. Restaurant Het Oude Dykhuys – Lisserbroek
 13. Het Binnenhof – Noordwijkerhout
 14. De Tuin van de Smid – Leiden
 15. Het Wapen van Voorschoten – Voorschoten
 16. Van der Valk Hotel – diverse locaties in Zuid-Holland
 17. De Eendracht – Rotterdam
 18. Partycentrum Prikkewater – Vlaardingen
 19. Café de Boterhal – Breda
 20. De Beren Boot – Rotterdam
 21. Feestlocatie Happy Days – Den Haag
 22. Restaurant Taveerne ‘t Vliegend Peerd – Rotterdam
 23. Partycentrum ‘t Trefpunt – Rotterdam
 24. De Strooppot – Den Haag
 25. Partycentrum De Tram – Rotterdam

Verjaardagen vieren in Zuid-Holland biedt een scala aan mogelijkheden, van gezellige etentjes tot spectaculaire feesten. Deze provincie heeft tal van locaties en activiteiten die perfect zijn voor het organiseren van een onvergetelijke verjaardag.

Een populaire optie in Zuid-Holland is het vieren van een verjaardag in Rotterdam. De stad biedt een breed scala aan restaurants en cafés waar je met vrienden en familie kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Voor degenen die van avontuur houden, zijn er ook spannende activiteiten zoals een rondvaart door de havens of een bezoek aan een van de vele musea en attracties, zoals de Euromast of Diergaarde Blijdorp.

In Den Haag zijn er tal van stijlvolle en chique locaties voor een verjaardagsfeest. Van luxe hotels tot intieme bars, de stad biedt voor ieder wat wils. Een wandeling langs het strand van Scheveningen gevolgd door een diner in een van de strandpaviljoens is een geweldige manier om een verjaardag te vieren. Bovendien zijn er tal van culturele bezienswaardigheden zoals het Mauritshuis en het Vredespaleis die een bezoek waard zijn.

Delft, met zijn historische charme en pittoreske grachten, is een ideale plek voor een rustige en sfeervolle verjaardag. Hier kun je genieten van een high tea in een van de gezellige tearooms of een rondleiding door de beroemde Delfts Blauw fabriek. Een boottocht door de grachten van Delft kan ook een unieke en ontspannende manier zijn om je speciale dag door te brengen.

Voor degenen die liever buiten de gebaande paden gaan, biedt Zuid-Holland ook tal van natuurgebieden en parken voor een verjaardagsviering in de buitenlucht. Het Groene Hart, met zijn uitgestrekte weilanden en schilderachtige dorpjes, is perfect voor een picknick of een fietstocht met vrienden en familie.


Knutselpakketten